Våra tjänster

D-Concept

Vårt uppdrag: Öka er försäljning

Vi är stolta över att erbjuda våra kunder ett unikt helhetskoncept med tjänster inom digital marknadsföring – det vi kallar D-Concept. Det består av åtta olika moduler som vi anpassar utifrån vilka förutsättningar och mål som just ditt företag har. Enkelt uttryckt: hos oss hittar du inga standardiserade lösningar.

Med hjälp av vårt unika och flexibla sätt att arbeta har vi hjälpt 98,6 % av våra kunder att öka sin vinst via nätet. För även om våra lösningar är skräddarsydda är vår utgångspunkt alltid densamma: dina affärsmål. Här nedanför kan du läsa mer om vilka områden vi arbetar med inom digital marknadsföring och hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål!

Digital strategi

Vi startar alltid nya samarbeten med en kick-off. Vi är experter på digital marknadsföring och ni är experter på er affär. Tillsammans lägger vi grunden för de insatser vi sedan kommer göra.

Läs mer


Webbutveckling

Behöver ni en ny hemsida eller vill ni förbättra er befintliga sida? Våra erfarna webbutvecklare hjälper er med allt från hemsidesbygge till småfix för att göra er hemsida så bra det bara går.

Läs mer


Annonsering (PPC)

Vi har några av Sveriges vassaste experter på betald annonsering hos oss. Google AdWords, Facebook, Bing Ads, ip-marknadsföring – vi ser till att ni syns på rätt sätt och mot rätt personer.

Läs mer

Sökmotoroptimering (SEO)

50 miljoner sökningar görs på Google varje dag – bara i Sverige. Syns du inte på Google så finns du inte. Vi ser till att din hemsida syns högt på Google – och på rätt sökord.

Läs mer


Social media

Vi arbetar med annonsering och organiskt innehåll i alla stora social media-kanaler som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn. Strategi, annonsering, redaktionellt innehåll – vi hjälper er göra rätt saker i rätt kanaler för just er.

Läs mer


Email automation

Emailmarknadsföring och email automation är ett växande område som har otroligt stor potential nästan oavsett vilken bransch du verkar i. Vi hjälper er komma igång och utveckla er befintliga emailmarknadsföring!

Läs mer


Konverteringsoptimering

Vi optimerar din hemsida och annonsering för att öka antalet konverteringar och kunder. A/B-test, navigering, split tests – läs mer om hur vi hjälper dig få fler leads!

Läs mer

Mätning & Analys

Vi vet att nyckeln till att lyckas på webben är att hela tiden mäta, analysera och förbättra. Statistik och analys är därför grunden i allt vårt digitala arbete.

Läs mer