KARRIÄR

Digital Dominance

Är vi rätt för varandra?

Nyfiken på jobb inom digital marknadsföring hos oss på Digital Dominance i Stockholm eller Malmö? Då har du kommit till rätt ställe. Läs mer om våra lediga tjänster och hur det är att jobba hos oss.

Vi bryr oss om varandra och våra kunder

Vi tror att nyckeln till att trivas hos oss på Digital Dominance ligger i nyfikenhet, driv och stort engagemang. Vi bryr oss om varandra och vill ha människor som bryr sig, helt enkelt. Även om målet vi sätter för våra kunder – att dominera sin bransch – inte direkt är ödmjukt så är ödmjukhet hos våra medarbetare viktigt. Superviktigt, till och med. Visst har vi titlar, något ska det ju stå på visitkortet, men de spelar ingen roll när det gäller vem som får göra sin röst hörd. Har du idéer och tankar vill vi gärna lyssna och hjälpa till att göra dem till verklighet!

Kraven för att våra kunder ska dominera sin bransch ändras konstant (Google, we’re looking at you), vilket gör vårt arbete både utmanande och stimulerande. Hos oss får du arbeta i absolut framkant av industrin – och konstant lära nytt för att stanna i framkant. Med andra ord: om du letar efter ett enformigt arbete är vi nog inte rätt för varandra.

Kom och ha kul med oss!

Vi är ett glatt, prestigelöst gäng som gärna ställer upp för varandra och har kul tillsammans. Just det där med att ha roligt på jobbet är högprio hos oss! Med det menar vi inte bara att åka på skojiga kick off:er några gånger om året utan också – och kanske framför allt! – det här med att magont-skratta ihop till vardags, maila ändlösa mailtrådar med memes/gif:ar, överraska varandra med regnbågsenhörningsballonger och en aldrig sinande ström av office pranks riktade mot vår vd (se gärna vårt Instagramkonto @digitaldominance för bevis) Det finns även en intern lobbygrupp som driver frågan om ett bollhav på kontoret.

Har vi inga lediga tjänster ute just nu eller har vi missat att annonsera efter just den tjänst du skulle passa utmärkt för? Varmt välkommen att skicka oss en spontanansökan!

Lediga tjänster

Skicka en spontanansökan!

Tror du att vi kan vara rätt för varandra? Kul!

Oavsett om vi har utannonserade tjänster eller ej vill vi alltid komma i kontakt med bra folk. Vi blir därför väldigt glada om du skickar din spontanansökan via länken nedan. Berätta gärna lite om vem du är och varför du tror vi skulle passa bra ihop, så tar vi det därifrån!


Spontanansökan

Att jobba här innebär (bl.a.) att du får

  • Driva egna projekt från start till mål
  • Arbeta i en entreprenöriell organisation
  • Utvecklas på en snabbväxande marknad

Följ oss på Instagram!