OM OSS

Vilka är Digital Dominance?

Vi är en digital byrå som brinner för att uppnå era mål

Välkommen till Digital Dominance – en av Sveriges skarpaste digitala marknadsföringsbyråer med kontor i Stockholm och Malmö! Med vårt unika helhetskoncept för digital marknadsföring hjälper vi allt från enmansföretag till Forbes 1 000-företag att öka sin försäljning via nätet. Och har väldigt roligt på vägen! 

Den digitala marknadsbyrån som inte skulle bli en byrå

När Digital Dominance startades var tanken aldrig att vi skulle bli en digital marknadsföringsbyrå. Företaget föddes nämligen till stor del ur ren frustration över att vi anlitat fyra av Sveriges största digitala marknadsbyråer för att marknadsföra Nortech-koncernens interna bolag utan att vi upplevde att de gav resultat eller fokuserade på rätt saker. Så vi tänkte: det här måste vi ju kunna göra bättre själva?

Och det kunde vi. När vårt arbetssätt visade sig framgångsrikt för våra interna bolag, som ökade sin vinst kraftigt via nätet, började vi snabbt att skaffa externa kunder – och redan efter två år hade vi fler externa kunder än interna.

Vi växte snabbt – och fortsätter växa! 

Idag är hela 95% av våra kunder externa och vi fortsätter att växa – nya kunder hittar till oss, ofta via befintliga kunder, samtidigt som vi nästan inte tappar några kunder. Det gör oss väldigt stolta, särskilt som vi inte har några bindningstider för våra kunder utan vill att de ska stanna hos oss för att vi levererar resultat.

Och resultat har vi levererat – hela 98,6% av våra kunder har ökat sin lönsamma försäljning från nätet med hjälp av vårt unika arbetssätt! Vårt mål är att vara den bästa digitala marknadsbyrån i Sverige som levererar tydliga mätbara resultat åt kunderna. Våra kunder ska veta exakt vad deras digitala satsning har resulterat i och känna sig trygga med oss.

Målet: Sveriges bästa digitala byrå med medarbetare i världsklass

För att kunna vara en digital byrå i världsklass behöver vi medarbetare i världsklass. Därför sätter vi stor vikt vid att anställa rätt människor och att erbjuda en rolig, utvecklande arbetsplats med entreprenörsdriv. Mycket fokus ligger på att hjälpa varandra, dela kunskaper, ständigt utvecklas och uppmuntra idéer som kan bli handling. Allt för att tillsammans se till att våra kunder dominerar webben!

Möt vårt team

Anna Mellstrand

Niclas Andersson

Rickard Asp

Mathieu Degas

Charlotta Eriksson

Therese Andersson

Jonas Skarstam

Alexander Stiessel

Erika Rantakeisu

Andrea Britz

Mozart

Winston

Därför ska du anlita oss

  • Vinst för kund: Vi har hjälpt 98,6% av våra kunder att öka sin vinst från nätet.
  • Mätbarhet: Vi lutar alla våra rekommendationer och beslut på statistik för att sedan nå dina mål.
  • Vi bryr oss: Vi är ett engagerat gäng och du får en personlig strateg som brinner för att ni ska uppnå era mål.
  • Transparens: Strategi utformas med dig som kund, där resultat och analyser tydligt redovisas.

Följ oss på Instagram!

Vill du arbeta hos oss?

Kul! Klicka på länken nedan för att se lediga tjänster.

Även om vi inte har några tjänster utannonserade, är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med bra människor. Hör då av dig till oss och berätta mer om dig själv!

Se lediga jobb

Google Partners: Vi är certifierade

google partner certifierad digital byrå