Årets Byrå 2024 – Digital Dominance vinner tredje plats

årets-byrå-2024-digital-dominance
Årets Byrå 2024 - Digital Dominance vinner tredje plats

Hurra! Under den prestigefyllda branschgalan i Stockholm 22 februari hamnade vi på Digital Dominance på tredje plats i Årets Byrå 2024, i hård konkurrens med Sveriges allra bästa digitala byråer.

Årets Byrå – Branschens finaste pris

Är det här vilket pris som helst? Absolut inte, om du frågar oss – och resten av branschen. Bakom Årets Byrå står Regi Research & Strategi, som sedan över 20 år tillbaka genomför de omfattande kundundersökningar som ligger till grund för att utse Sveriges bästa byråer.

Vi är så glada över att få hänga in en färsk bronsmedalj i prisskåpet, tillsammans med vinsten i Årets Byrå 2022 och finalplats 2021. Konkurrensen är minst sagt hård – och att utmärkelsen till 100% baserar sig på just kundernas ord gör priset till det finaste kvittot vi kan få. En av Sveriges tre bästa digitala byråer, vilken grej!

Ett stort tack från oss!

Vi kan inte nog understryka hur mycket det betyder – för oss som byrå, men kanske framför allt för oss som personer. Människorna på Digital Dominance ÄR Digital Dominance, så enkelt är det. Och just nu är vi ett väldigt glatt och stolt gäng, fulla av motivation att fortsätta vara den bästa byrån för våra kunder.

Till sist vill vi alla här på DD vill rikta ett stort och varmt TACK till er som hejat på och stöttat oss på vägen, inte minst våra fantastiska kunder! Tack vare våra fina samarbeten och gemensamt uppkavlade ärmar blir både resultaten bättre och vår vardag roligare. Det är för er vi gör det här. 💛