Senior Digital Marketing Consultant

Är du vår nya kollega?

Är du vår nya Senior Digital Marketing Consultant?

Som Senior Digital Marketing Consultant hos oss får du utvecklas i ett av Sveriges skarpaste digitala team som innehar titeln Årets byrå 2022 (japp, vi öppnar starkt med lite blygsamt skryt). Välkommen till ett glatt, prestigelöst gäng som vill växa med dig som har samma inställning!

Sedan starten 2013 har vårt motto varit ”inte störst, men bäst” – att vara en byrå i världsklass, vilket kräver ett team i världsklass. Därför sätter vi stor vikt vid att hitta rätt personer och erbjuda en rolig arbetsplats med entreprenörsdriv.

Vår strukturerade utvecklingsprocess i kombination med att vi växer (hurra!) innebär stora möjligheter för dig att påverka din vardag och utvecklas i den riktning du vill. Kanske vill du bredda dig inom fler områden, nörda ner dig i ett specialområde eller ta en ledarskapsroll?

Vi tror på att hjälpa varandra och att uppmuntra kreativa idéer (tidigare idéer inkluderar allt från Digital Dominance-vin till vår egenutvecklade AI-tjänst). Och givetvis att klappa kontorshundarna. Allt för att tillsammans hjälpa våra kunder att dominera digitalt – och ha väldigt kul på vägen!

ROLLEN SOM SENIOR DIGITAL MARKETING CONSULTANT
Rollen innebär att du har helhetsansvar för ett antal utvalda kunders digitala marknadsföring. Utöver kundkontakt och projektledning arbetar du hands on med digital marknadsföring , med fokus på de områden du är skarpast på.

Vi arbetar nära i team som skräddarsys för varje kund, vilket både gör jobbet roligare och resultaten bättre.

Dina kunder kan vara allt från kreativa start ups och eCom-företag till några av Sveriges mest kända varumärken. Och allt där emellan. Vi arbetar primärt med abonnemang och är stolta över att våra kunder stannar länge med oss, vilket innebär att du får chansen att komma nära kunderna och arbeta långsiktigt!

Redan dag 1 kommer du upptäcka att vi har en mycket strukturerad process för att utbilda och utveckla våra medarbetare dit de vill, inklusive uppföljning månadsvis (coachning) och kvartalsvis (utvecklingssamtal). Efter att ha arbetat framgångsrikt enligt denna modell i 10 år vågar vi påstå att du kommer utvecklas i rasande fart!

VI ERBJUDER DIG…

 • Kontor på Östermalm med Humlegården som närmsta granne/konferensrum
 • Möjlighet att gå med i vårt förmånliga optionsprogram
 • Utvecklingssamtal var tredje månad
 • Dedikerad tid varje månad att fortbilda dig
 • Hybridkontor där vi arbetar mellan 3-5 dagar (valfritt) på plats
 • Gott om förmåner (inkl. generöst friskvårdsbidrag och mobilabonnemang)
 • En stark after work-kultur med inslag som 90-talsmusik, fransk vinprovning och brädspel
 • Annat skoj som kick off:er två gånger per år, regelbundna temaluncher och frukostar
 • Fri hundterapi i form av gos från våra kontorshundar

KVALIFIKATIONER (LÄS: VEM VI TROR DU ÄR)
Vi tror att nyckeln till att trivas hos oss ligger i nyfikenhet, driv och engagemang – du blir glad av att hjälpa kunderna och kollegorna att lyckas. Som person är du en analytisk problemlösare som har lätt att förstå orsak/verkan och gillar detektivarbete. Du, precis som oss, är affärsdriven och triggas av entreprenörskap.

Även om målet att våra kunder ska dominera sin bransch inte direkt är superödmjukt så är ödmjukhet hos oss i teamet superviktigt. Med rollen kommer ett stort eget ansvar, så förmåga att arbeta självständigt och hålla hög kvalité är mycket viktigt. För att trivas med jobbet, teamet och kundkontakten sätter vi stort värde på din personlighet, sociala förmåga och mognad.

Vi blir glada om du passar in på följande:

 • Högskoleexamen (t.ex. inom marknad/kommunikation, ekonomi, IT eller ingenjörsexamen)
 • Minst 2-5 års relevant arbetslivserfarenhet
 • Djupare kunskap inom minst ett av våra områden , exempelvis SEO, SEM, email eller strategi
 • Erfarenhet av projektledning
 • Erfarenhet av dataanalys och/eller andra analytiska arbetsuppgifter
 • God förmåga att presentera information på ett tydligt sätt
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska (tal/skrift)
 • Dokumenterat track record av att ha ambitioner och uppnå dina mål
 • Inte ogillar tanken på dagligt häng med ett glatt gäng med en dragning till memes, pranks och musik-quiz

Plus i kanten om du också har:

 • Erfarenhet av eller intresse för affärsutveckling, entreprenörskap eller försäljning
 • Kunskap i fler språk (t.ex. tyska, spanska, norska eller finska)
 • Ett gott öga till hundar – våra gosiga kontorshundar förgyller ofta vår tillvaro

NÅGRA ORD OM DIGITAL DOMINANCE
Äntligen får vi dra hisspitchen! Så här: Vi är en digital fullservicebyrå som skapar skräddarsydda lösningar för varje kund utifrån vårt unika helhetskoncept för digital marknadsföring.

Både vi och våra kunder vet att det funkar: Hela 98,6 % av våra kunder har ökat sin lönsamma vinst via nätet med oss. Nästan lika stolta är vi över att t.ex. ha vunnit bland annat Årets byrå 2022 (baserat på feedback från kunder) och gått till final när Digiday utsåg Europas bästa digitala byrå.

Hos oss får du arbeta i branschens absoluta framkant – där vi konstant måste lära nytt för att behålla vår starka position. Kraven för att våra kunder ska dominera sin bransch ändras konstant (Google & Meta, we’re looking at you), vilket gör jobbet kul, utmanande och stimulerande.

Med kollegor och kunder från hela Europa har vi en stark internationell prägel och arbetar primärt på engelska (även om språkliga variationer förekommer, t.ex. skånska och stockholmska). Kika gärna på vårt Instagram-konto för en inblick behind the scenes

STARTDATUM
Augusti, eller enligt överenskommelse.

TJÄNSTENS OMFATTNING
Heltid (100 %).

PLACERINGSORT
På vårt huvudkontor vid Humlegården i Stockholm (Engelbrektsgatan 23).

ANSÖKAN OCH KONTAKT
Intervjuer sker löpande och om det säger ”klick” tillsätter vi gärna
tjänsten. Så – ansök gärna med CV och personligt brev redan idag!

Uppge gärna i din ansökan hur du har hittat till oss!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att maila rekrytering@digitaldominance.se eller ringa vår vd Anna Mellstrand, 08-501 690 59.


Ansök nu

Följ oss på Instagram!