Senior Digital Marketing Consultant

Är du vår nya kollega?

Är du vår nya Senior Digital Marketing Consultant?

Som Senior Digital Marketing Consultant hos oss på Digital Dominance får du utvecklas som en del av Sveriges skarpaste digitala marknadsteam som blev finalister i Årets byrå 2021 (förlåt, lite blygsamt skryt). Vi är ett glatt, prestigelöst gäng som nu letar efter nya kollegor med samma inställning!

Vi vill nu utöka teamet med dig som har 3-5 års tidigare arbetserfarenhet av digital marknadsföring samt djupare kunskap inom områden som exempelvis SEO, SEM, webbanalys eller projektledning. Hos oss får du chansen att arbeta med strategiska frågor, projektledning och helhetsansvar för kunders marknadsföring tillsammans med ditt team.

Kraven för att våra kunder ska dominera sin bransch ändras konstant (Google, we’re looking at you), vilket gör rollen kul, utmanande och stimulerande. Hos oss får du arbeta i branschens absoluta framkant – där vi konstant måste lära nytt för att behålla vår starka position

Vår entreprenöriella miljö och strukturerade utvecklingsprocess innebär stora möjligheter för dig att växa i den riktning du vill med oss, exempelvis inom andra delar av digital marknadsföring, ledarskap och/eller fördjupa dig i ditt nuvarande specialistområde

NÅGRA ORD OM DIGITAL DOMINANCE
Okej, här är hisspitchen: Vi är en digital fullservicebyrå som tar fram skräddarsydda lösningar för varje kund utifrån vårt unika helhetskoncept för digital marknadsföring, D-Concept, som bygger på ständig optimering.

Både vi och våra kunder vet att det funkar: hela 98,6 % av våra kunder har ökat sin vinst via nätet med oss. Nästan lika stolta är vi över att t.ex. ha blivit nominerade till Årets byrå 2021 och till Europas bästa digitala byrå av DigiDay.

Med kollegor och kunder från hela Europa har vi en stark internationell prägel och arbetar primärt på engelska (även om språkliga variationer som skånska och stockholmska också förekommer). Tjuvkika gärna på vårt Instagram-konto för en inblick behind the scenes!

VI ERBJUDER DIG…

 • Frekventa after works med teman som 90-talsmusik, franskt rödvin – eller bara hänga och trivas
 • Kontor på Östermalm med Humlegården som närmsta granne/konferensrum
 • Utvecklingssamtal – varje 3:e månad
 • Avsatt tid varje månad att fortbilda dig
 • Förmåner som generöst friskvårdsbidrag och mobilabonnemang
 • Kick off:er två gånger per år
 • Regelbundna temaluncher och frukostar
 • Möjlighet att periodvis jobba utomlands på byråer som ingår i vårt Office Swapping-koncept (well, när världsläget tillåter)
 • Fri hundterapi och gos från våra kontorshundar

KVALIFIKATIONER (Läs: vem vi tror att du är)

Vi tror att nyckeln till att trivas hos oss ligger i nyfikenhet, driv och stort engagemang – du blir glad av att hjälpa kunderna och kollegorna att lyckas. Som person är du en analytisk problemlösare som har lätt att förstå orsak/verkan och gillar detektivarbete, oavsett om det gäller att gräva i siffror eller klura ut hur en kund digitalt ska dominera en ny marknad.

Och nej – målet för våra kunder att dominera sin bransch är kanske inte direkt ödmjukt, men ödmjukhet hos våra medarbetare är däremot superviktigt. Med rollen kommer ett stort eget ansvar, så förmåga att arbeta självständigt och hålla hög kvalité är mycket viktigt. För att trivas med jobbet, teamet och kundkontakten sätter vi stort värde på din personlighet, sociala förmåga och mognad.

Vi blir glada om du passar in på följande:

 • Högskoleexamen (t.ex. inom marknad/kommunikation, IT, statistik eller civilingenjörsexamen)
 • 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet
 • Djupare kunskap inom ett av våra områden, exempelvis SEO, SEM eller strategi
 • Erfarenhet av projektledning
 • Erfarenhet av strategiskt arbete och rådgivning
 • Erfarenhet av dataanalys och/eller andra analytiska arbetsuppgifter
 • God förmåga att presentera information på ett tydligt sätt
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)
 • Dokumenterat track record av att ha ambitioner och uppnå dina mål
 • Inte ogillar tanken på dagligt umgänge med ett glatt gäng med en dragning till memes, pranks och musik-quiz

Extra stort plus om du också har:

 • Erfarenhet av flera av våra arbets-/specialistområden
 • Kunskap om fler språk (t.ex. tyska, spanska, norska eller finska)
 • Ett gott öga till hundar, då våra omtyckta kontorshundar ofta förgyller vår tillvaro

STORT FOKUS PÅ UTVECKLING – BÅDE DIN OCH VÅR
För de områden du vill utveckla erbjuder vi omfattande intern utbildning och stöd. Det innebär exempelvis att du varje månad har planerad tid för att fortbilda dig. Vi har också en mycket strukturerad process för att utbilda och utveckla våra medarbetare, som med uppföljning månadsvis (coachning) och kvartalsvis (utvecklingssamtal). Efter att ha arbetat framgångsrikt enligt denna modell i 10 år vågar vi påstå att du kommer utvecklas i rasande fart.

Vårt motto är ”bäst men inte störst” – att vara en byrå i världsklass, vilket kräver medarbetare i världsklass. Därför sätter vi stor vikt vid att anställa rätt personer och erbjuda en rolig arbetsplats med entreprenörsdriv. Mycket fokus ligger på att hjälpa varandra, ständigt utvecklas och uppmuntra nya kreativa idéer. Allt för att tillsammans se till att våra kunder dominerar digitalt – och ha väldigt kul på vägen.

STARTDATUM

1 september 2021, eller enligt överenskommelse.

TJÄNSTENS OMFATTNING
Heltid (100 %).

PLACERINGSORT
På vårt huvudkontor vid Humlegården i Stockholm (Engelbrektsgatan 23).

ANSÖKAN OCH KONTAKT
Intervjuer sker löpande och om det säger “klick” tillsätter vi gärna
tjänsten innan sista ansökningsdatum, 20 juni. Så – ansök gärna med CV och personligt brev redan idag!

Uppge gärna i din ansökan hur du har hittat till oss!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att maila rekrytering@digitaldominance.se eller ringa vår vd Anna Mellstrand, 08-501 690 59.


Ansök nu

Följ oss på Instagram!