Paid Ads Specialist

Är du vår nya kollega?

Är du vår nya Paid Ads Specialist?

Som Paid Ads Specialist hos oss får du utvecklas i ett av Sveriges skarpaste digitala marknadsteam som vann Årets byrå 2022 (japp, vi öppnar starkt med lite blygsamt skryt). Vi är ett glatt, prestigelöst gäng som nu vill växa med nya kollegor som har samma inställning!

Sedan starten 2013 har vårt motto varit ”inte störst, men bäst” – att vara en byrå i världsklass, vilket kräver ett team i världsklass. Därför sätter vi stor vikt vid att hitta rätt personer och erbjuda en rolig arbetsplats med entreprenörsdriv.

Vår strukturerade utvecklingsprocess i kombination med att vi växer (hurra!) innebär stora möjligheter för dig att påverka din vardag och utvecklas i den riktning du vill. Kanske vill du bredda dig inom fler områden, nörda ner dig ännu mer i SEM eller ta en ledarskapsroll?

Vi tror på att hjälpa varandra och uppmuntra nya kreativa idéer (allt från brandat Digital Dominance-vin till vårt egenutvecklade AI har kommit till så). Och givetvis att klappa kontorshundarna. Allt för att tillsammans hjälpa våra kunder att dominera digitalt – och ha väldigt kul på vägen!

ROLLEN SOM PAID ADS SPECIALIST
Som Paid Ads Specialist är du den som våra kunder och kollegor vänder sig till för att ta sin betalda annonsering till nästa nivå. Du delar din tid mellan att ha eget ansvar för utvalda kunder och att arbeta som expert med dina kollegors kunder.

Hos oss är sökmotorannonsering en viktig bit i helheten, vilket innebär att du får arbeta nära så väl kund som dina kollegor i teamet för att leverera resultat. Som för alla kanaler ligger vårt absoluta fokus på mätbara resultat, inte minst ökad försäljning.

Dina kunder kan vara allt från kreativa start ups och ehandlare till några av Sveriges mest kända varumärken (och allt där emellan). Vi är stolta över att våra kunder stannar länge hos oss, vilket innebär att du får chansen att komma nära dem och arbeta långsiktigt!

Vi har en mycket strukturerad process för att utbilda och utveckla våra medarbetare i den riktning de vill, med uppföljning månadsvis (coachning) och kvartalsvis (utvecklingssamtal). Efter att ha arbetat framgångsrikt enligt denna modell i tio år vågar vi påstå att du kommer utvecklas i rasande fart!

VI ERBJUDER DIG…

 • Kontor på Östermalm med Humlegården som närmsta granne/konferensrum
 • Möjlighet att gå med i vårt förmånliga optionsprogram
 • Utvecklingssamtal var tredje månad
 • Avsatt tid varje månad att fortbilda dig
 • Hybridkontor där vi arbetar mellan 3-5 dagar (valfritt) på plats
 • Gott om förmåner (inkl. generöst friskvårdsbidrag och mobilabonnemang)
 • En stark after work-kultur med inslag av saker som 90-talsmusik, fransk vinprovning och brädspel
 • Annat kul som kick off:er två gånger per år, regelbundna temaluncher och frukostar
 • Fri hundterapi i form av gos från våra kontorshundar

KVALIFIKATIONER (LÄS: VEM VI TROR DU ÄR)
Vi tror att du hänger med i de senaste SEM-trenderna, gillar att dela med dig av din kunskap och vill jobba hands on med kundernas synlighet på www.

Du kombinerar det tekniska med det kreativa och föreslår gärna nya idéer till kund. Snackar vi framgång inom betald annonsering definierar du det som ökad försäljning/leads och lönsamhet, inte bara ”mer trafik”.

Vi tror att nyckeln till att trivas hos oss ligger i nyfikenhet, driv och stort engagemang – du blir glad av att hjälpa kunderna och kollegorna att lyckas. Som person är du en analytisk problemlösare som har lätt att förstå orsak/verkan och gillar detektivarbete.

Även om målet att våra kunder ska dominera sin bransch inte direkt är superödmjukt så är ödmjukhet hos oss i teamet superviktigt. Med rollen kommer ett stort eget ansvar, så förmåga att arbeta självständigt och hålla hög kvalité är mycket viktigt. För att trivas med jobbet, teamet och kundkontakten sätter vi stort värde på din personlighet, sociala förmåga och mognad.

Vi blir glada om du passar in på följande:

 • Högskoleexamen (t.ex. inom marknad/kommunikation, ekonomi, IT eller ingenjörsexamen)
 • Minst 1-3 års relevant arbetslivserfarenhet
 • Dokumenterad erfarenhet av att leverera resultat som lett till ökad lönsam försäljning både B2B och e-handel
 • Arbetat hands-on med Sökmotorannonsering
 • Arbetar obehindrat med Google Ads, inklusive sök, Performance Max, display samt Google Shopping
 • Känner dig trygg med verktyg som Google Analytics UA/GA4 och Google Merchant Center
 • Stark analytisk förmåga
 • God förmåga att presentera information på ett tydligt sätt både internt och till kund
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska (tal/skrift)
 • Dokumenterat track record av att ha ambitioner och uppnå dina mål
 • Inte ogillar tanken på dagligt häng med ett glatt gäng med en dragning till memes, pranks och musik-quiz

Plus i kanten om du också har:

 • Erfarenhet av fler kanaler och områden inom SEM och PPC, t.ex. Microsoft (Bing) Ads och programmatic
 • Erfarenhet av andra delar inom digital marknadsföring (som SEO, social, strategi eller email)
 • Erfarenhet av kundansvar/projektledning
 • Erfarenhet av spårning och Google Tag Manager
 • Ett gott öga till hundar – våra gosiga kontorshundar förgyller ofta vår tillvaro

NÅGRA ORD OM DIGITAL DOMINANCE
Äntligen får vi dra hisspitchen! Så här: Vi är en digital fullservicebyrå som tar fram skräddarsydda lösningar för varje kund utifrån vårt unika helhetskoncept för digital marknadsföring.

Både vi och våra kunder vet att det funkar: hela 98,6 % av våra kunder har ökat sin lönsamma vinst via nätet med oss. Nästan lika stolta är vi över att ha blivit bland annat Årets byrå 2022 (baserat på feedback från kunder) och gått till final när Digiday utsåg Europas bästa digitala byrå.

Hos oss får du arbeta i branschens absoluta framkant – där vi konstant måste lära nytt för att behålla vår starka position. Kraven för att våra kunder ska dominera sin bransch ändras konstant (Google, we’re looking at you), vilket gör jobbet kul, utmanande och stimulerande.

Med kollegor och kunder från hela Europa har vi en stark internationell prägel och arbetar primärt på engelska (även om språkliga variationer som skånska och stockholmska också förekommer). Kika gärna på vårt Instagram-konto för en inblick behind the scenes!

STARTDATUM Enligt överenskommelse.

TJÄNSTENS OMFATTNING
Heltid (100 %). Vi är dock öppna för diskussion.

PLATS
På vårt huvudkontor vid Humlegården i Stockholm (Engelbrektsgatan 23).

ANSÖKAN OCH KONTAKT
Vi intervjuar löpande och säger det ”klick” tillsätter vi gärna tjänsten
innan sista ansökningsdatum, 21 maj. Så skicka gärna ditt CV och
personligt brev redan idag!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att maila rekrytering@digitaldominance.se.

Uppge gärna i din ansökan hur du har hittat till oss!


Ansök nu

Följ oss på Instagram!