Digital Marketing & Sales Consultant

Är du vår nya kollega?

Är du vår nya Digital Marketing & Sales Consultant?

Som Digital Marketing & Sales Consultant hos oss på Digital Dominance får du utvecklas i ett av Sveriges skarpaste digitala marknadsteam som blev nominerade till Årets byrå 2021 (förlåt, lite blygsamt skryt). Vi är ett glatt, prestigelöst gäng som nu letar efter nya kollegor med samma inställning!

Vi vill nu utöka teamet med dig som har 2-5 års erfarenhet och gärna vill ta en kombinerad roll inom marknadsföring och försäljning. Hos oss kommer du att projektleda och arbeta hands on med kunders marknadsföring tillsammans med ditt team. Du kommer även att arbeta nära vår försäljningschef och ledning med att driva försäljning och utveckla vår interna säljprocess.

Kraven för att våra kunder ska dominera sin bransch ändras konstant (Google, we’re looking at you), vilket gör rollen kul, utmanande och stimulerande. Hos oss får du arbeta i branschens absoluta framkant – där vi konstant måste lära nytt för att behålla vår starka position.

Vår entreprenöriella miljö och strukturerade utvecklingsprocess innebär stora möjligheter för dig att växa i den riktning du vill med oss, exempelvis inom andra delar av digital marknadsföring, ledarskap och/eller fördjupa dig i ditt nuvarande specialistområde.

NÅGRA ORD OM DIGITAL DOMINANCE
Okej, här är hisspitchen: Vi är en digital fullservicebyrå som skapar skräddarsydda lösningar för varje kund utifrån vårt unika helhetskoncept för digital marknadsföring, D-Concept, som bygger på ständig optimering.

Både vi och våra kunder vet att det funkar: Hela 98,6 % av våra kunder har ökat sin vinst via nätet med oss. Nästan lika stolta är vi över att bl.a. ha blivit nominerade till Årets byrå 2021 och till Europas bästa digitala byrå av DigiDay.

Med kollegor och kunder från hela Europa har vi en stark internationell prägel och arbetar primärt på engelska (även om språkliga variationer som skånska och stockholmska också förekommer).

VI ERBJUDER DIG…

 • Frekventa after works med teman som 90-talsmusik, franskt rödvin – eller bara hänga och trivas
 • Nyrenoverat kontor på Östermalm med Humlegården som närmsta granne/konferensrum
 • Utvecklingssamtal – varje 3:e månad
 • Avsatt tid varje månad att fortbilda dig
 • Förmåner som generöst friskvårdsbidrag och mobilabonnemang
 • Kick off:er två gånger per år
 • Regelbundna temaluncher och frukostar
 • Möjlighet att periodvis jobba utomlands på byråer som ingår i vårt Office Swapping-koncept (well, när världsläget tillåter)
 • Fri hundterapi och gos från våra kontorshundar

KVALIFIKATIONER (Läs: vem vi tror att du är)
Vi tror att nyckeln till att trivas hos oss ligger i nyfikenhet, driv och stort engagemang. Du blir glad av att hjälpa kunderna och kollegorna att lyckas! Som person är du en ambitiös problemlösare som har lätt att presentera resultat och siffror samt kan hjälpa kunder till rätt strategiska beslut om olika digitala initiativ.

Och nej – målet att våra kunder ska dominera sin bransch är kanske inte direkt ödmjukt, men ödmjukhet hos våra medarbetare är superviktigt. Med rollen kommer ett stort eget ansvar, så förmåga att arbeta självständigt och hålla hög kvalité är mycket viktigt. För att trivas med jobbet, teamet och kundkontakten sätter vi stort värde på din personlighet, sociala förmåga och mognad!

Vi blir glada om du passar in på följande:

 • Högskoleexamen (t.ex. inom marknad/kommunikation, IT, statistik eller civilingenjörsexamen)
 • 2-5 års relevant arbetslivserfarenhet
 • Erfarenhet av digital marknadsföring (SEM, SEO, webanalys etc.)
 • Erfarenhet/intresse av försäljning
 • Förmåga att analysera och presentera information på ett tydligt sätt
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)
 • Dokumenterat track record av att ha ambitioner och uppnå saker du satt som mål
 • Inte ogillar tanken på dagligt umgänge med ett glatt gäng som har en dragning till memes, pranks och musik-quiz

Extra stort plus om du också har:

 • Erfarenhet av flera av våra arbets-/specialistområden
 • Kunskap om fler språk (t.ex. tyska, spanska, norska eller finska)
 • En kärlek till hundar, då våra omtyckta kontorshundar ofta förgyller vår tillvaro!

STORT FOKUS PÅ UTVECKLING – BÅDE DIN OCH VÅR
För de områden du vill utveckla erbjuder vi omfattande intern utbildning och stöd. Det innebär exempelvis att du varje månad har planerad tid för att fortbilda dig. Vi har också en mycket strukturerad process för att utbilda och utveckla våra medarbetare, som med uppföljning månadsvis (coachning) och kvartalsvis (utvecklingssamtal). Efter att ha arbetat framgångsrikt enligt denna modell i 10 år vågar vi påstå att du kommer utvecklas i rasande fart.

Vårt motto är ”bäst men inte störst” – att vara en byrå i världsklass, vilket kräver medarbetare i världsklass. Därför sätter vi stor vikt vid att anställa rätt personer och erbjuda en rolig arbetsplats med entreprenörsdriv. Mycket fokus ligger på att hjälpa varandra, ständigt utvecklas och uppmuntra nya kreativa idéer. Allt för att tillsammans se till att våra kunder dominerar digitalt – och ha väldigt kul på vägen.

START
1 september, eller enligt överenskommelse

TJÄNSTENS OMFATTNING
Heltid (100 %).

PLACERINGSORT
På vårt huvudkontor vid Humlegården i Stockholm (Engelbrektsgatan 23).

ANSÖKAN OCH KONTAKT
Intervjuer sker löpande och om det säger “klick” tillsätter vi gärna tjänsten innan sista ansökningsdatum, 20 juni. Så – ansök gärna med CV och personligt brev redan idag!

Uppge gärna i din ansökan hur du har hittat till oss!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att maila rekrytering@digitaldominance.se eller ringa vår vd Anna Mellstrand, 08-501 690 59.


Ansök nu

Följ oss på Instagram!