Digital Dominance – Finalists in Digiday Awards 2021

Hurra! Digital Dominance nominerades som enda nordiska byrå till ”Agency of the year” i 2019 års Digiday Marketing and Advertising Awards Europe – och i december gick galan av stapeln i London.

Nominerade till Agency of the Year

I oktober blev det officiellt vilka europeiska byråer som nominerats till 2019 års Digiday Marketing and Advertising Awards Europe. Vi på Digital Dominance blev otroligt glada över att vara en av fyra finalister i den prestigefyllda kategorin ”Agency of the year”. Vi är den enda nordiska byrån nominerade till årets byrå – i gott sällskap bland välkända namn som The Economist, CNN och Reuters. Att nomineringarna dessutom baseras på faktiska kundcase och resultat gör att vi sträcker på oss lite extra. (Okej, vi blev skitglada!)

Digital Dominance på plats på Digidays gala i London

I början av december representerade vår vd Anna Mellstrand och vice vd Niclas Andersson Digital Dominance och minglade loss på galan Digiday Marketing and Advertising Awards vid Spitalfields Market i London. Själva galan ägde rum i en pampig gammal kyrka, och det inledande minglet samt efterfesten skedde i kyrkans krypta (!). Även om vi inte fick den angenäma äran att krångla hem prispokalen är vi utan tvekan lika stolta ändå. Stort tack till vårt grymma team och fantastiska kunder – utan vilka vi aldrig kunnat göra det vi gör. Ni är allt!