Digital Dominance gör Sweat Equity deal med svenska Feedbucket

Marcus Gullberg Feedbucket och Niclas Andersson Digital Dominance
Marcus Gullberg (Cousab) och Niclas Andersson (Digital Dominance)

Feedbucket, en svenskutvecklad lösning för feedback till webbutvecklare och projektledare, går ihop med Digital Dominance för att bygga upp en internationell marknad.

Digital Dominance har en historia att bygga upp lönsamma, snabbväxande företag med hjälp av digital marknadsföring. Med erfarenheter från nyckelpersoner som har bakgrunder i att driva startups och Gasellföretag kommer Digital Dominance att hjälpa till med marknadsföring såväl som utveckling av SaaS-bolaget Feedbucket.

Digital Dominance går in som ägare i bolaget där Niclas Andersson (vice vd) även tar en plats i styrelsen vid lanseringen under sommaren 2022. Tillskottet i marknadsföring och kompetens i bolaget kommer ge bra förutsättningar för lönsam tillväxt i en annars investeringstung bransch.

Feedbucket, grundat av fullstackutvecklaren Marcus Gullberg (Cousab AB), riktar sig mot flera företag och konsulter inom webbutveckling som behöver förbättra sin process i QA och feedback under webprojekt.

Feedbucket hjälper projektledare och team att:

  • Spara tid – i snitt minst 4 timmar per sprint
  • Öka lönsamhet i webprojekt och applikationer
  • Ha en tätare och tydligare dialog med kunder och testare
  • Minimera missförstånd och frustration i utvecklingsprocessen
  • Leverera projekt i tid 
  • Öka kundnöjdheten

I snitt sparar verktyget mer än 4 timmar per sprint inom webbutveckling av hemsidor eller webapplikationer. Detta genom att projektledare, testare och kunder kan lägga feedback från ett interface på hemsidan rakt in i management-verktygen såsom Asana, Trello och Teamwork etc.

Traditionellt har denna typ av feedback gått genom skärmdumpar och powerpoint slides via e-mail, men nu går vi ifrån detta. Företag som arbetar med webbutveckling får därmed en snabbare och tätare dialog med de som testar hemsidan, vilket i sin tur snabbar på projekten. Förutom att effektivisera processen så minskar också frustrationer och mängden missuppfattningar, något som är välkommet inom denna typ av utveckling.

Feedbucket har stor konkurrens av andra lösningar, men ingen av dessa har videofunktioner, eller erbjuder en gratisversion som Feedbucket gör. Marknaden är stor och vi hoppas att Feedbucket kommer hjälpa många webbyråer världen över och spara tid och resurser många år framöver.

Nyfiken på Feedbucket? Klicka vidare till hemsidan och testa verktyget här!

Nyfiken på Digital Dominace och Sweat Equity? hör av dig till oss!

#feedbucket #startup #digitaldominance